Allianz Junior Football Camp

Allianz Arena

Welke jonge voetballer droomt er niet van om eens mee te trainen met een grote Europese club? Zie jij jezelf al staan? Tussen al die andere meisjes en jongens van over de hele wereld. Training krijgen van de coaches van Bayern München. Je voetbalkunsten kunnen tonen op het trainingscomplex van deze club.

Schrijf je nu in en maak kans op deelname aan de selectiedag op 30 juni bij RSC Anderlecht.

Schrijf je nu in!

Inschrijvingen voor het Allianz Junior Football Camp zijn afgelopen.

Een kamp voor durvers

Allianz Arena

Wie weet ben jij een van de twee Belgische winnaars - een meisje en een jongen – en mag je met ons mee naar het Allianz Junior Football Camp!

Dit jaar kan je er niet alleen je voetbaltalenten ontdekken en tonen, maar word je ook aangemoedigd om na te denken over de toekomst en nieuwe horizonten te ontdekken via voetbal en technologische ontwikkelingen.

Het succesverhaal gaat verder

Allianz Junior Football Camp

Na negen succesvolle voetbalkampen zal ook dit jaar het Allianz Junior Football Camp plaatsvinden. Eind augustus of begin september - de datum zal eind juni bekend zijn -, nodigt Allianz door voetbal gepassioneerde jongeren van over de hele wereld uit op dit unieke evenement!

Een niet te missen kans! Trainen met de jeugdtrainers van FC Bayern München, de sterren van Bayern persoonlijk ontmoeten tijdens een "meet & greet", een bezoek aan de Allianz Arena, het Allianz Junior Football Camp biedt jou een unieke internationale ervaring. Tot slot krijg je ook de kans om een thuiswedstrijd van FC Bayern in de Bundesliga bij te wonen.

De voorwaarden

We willen iedereen een echte kans geven hieraan deel te nemen. Uit alle inzendingen worden 20 finalisten geselecteerd die op 30 juni 2018 kunnen deelnemen aan een finale selectiedag bij RSC Anderlecht.

De jeugdtrainers  van RSC Anderlecht zullen de 20 finalisten beoordelen tijdens een training. Daarnaast zal het team van Allianz de digitale vaardigheden van de finalisten beoordelen. Uiteindelijk zullen uit de deelnemers twee Belgische winnaars gekozen worden die mee mogen naar München. De perfecte voorzet voor jongeren om zichzelf te overstijgen tijdens een verrukkelijke dag vol plezier. Voor meer info kan je terecht in het reglement van dit jaar.

Veel succes!

Deelnemen kan door:

  • je in te schrijven tussen 9/5 en 5/6,
  • toestemming te hebben van je ouders of voogd,
  • gemotiveerd en klaar te zijn om een unieke ervaring te beleven.