Vervangwagen

Meest gestelde vragen

Gratis bijstand in België

Als je bij Allianz een wettelijk verplichte autoverzekering hebt, dan geniet je een gratis bijstand in België (of tot 100 km buiten de grenzen). Daardoor krijg je bijvoorbeeld een vervangwagen na een ongeval in recht. Ben je in fout, maar heb je een omniumverzekering bij Allianz, dan krijg je ook een vervangwagen ter beschikking. Je hebt recht op een vervangwagen gedurende de volledige herstellingsperiode van je auto, als je kiest voor een erkend hersteller.

Daarnaast kan je 24 uur op 24 rekenen op bijstand en slepen we je geïmmobiliseerde wagen naar de garage die het dichtst bij je woonplaats ligt. Ook brengen we de inzittenden naar hun bestemming, hun woonplaats of de betrokken garage.

Een ongeval in recht en bij Allianz verzekerd? Allianz stelt je een vervangwagen ter beschikking als je kiest voor een erkend hersteller

Bespreek samen met je makelaar of de gratis bijstand van Allianz aansluit bij je verwachtingen en behoeften. Wens je de bijstandsdekking uit te breiden, bijvoorbeeld met een bijstandswaarborg in het buitenland, dan kan dat perfect bij Allianz. Je makelaar vertelt je er alles over.