Persbericht

​​

Gezondheidszorg in België

Allianz Medial Plan press

Brussel, 06 februari 2019

Momenteel heeft slechts 1 op de 8 Belgen een hospitalisatieverzekering. Algemene medische kosten worden met de dag belangrijker en er is ook een tendens om een verblijf in het ziekenhuis korter te maken. Bovendien blijft de persoonlijke bijdrage na de terugbetaling door het ziekenfonds maar toenemen.

Gevolg? Mensen weten niet meer hoe hoog hun medische kosten oplopen. Ambulante kosten bedragen gemiddeld 437 euro/jaar per persoon, een flinke hap uit het budget van Belgische gezinnen. En zeer vaak bieden werkgevers van kmo’s hun medewerkers niets aan op dat gebied.

Een innovatief product

Die leemte willen wij opvullen met Allianz Medical Plan, een uitgebreid gezondheidspakket voor kmo’s met 1 tot 500 werknemers en zelfstandigen in vennootschap. Voor iedereen toegankelijk vanaf 1 werknemer, zonder medische formaliteiten.

Allianz Medical Plan vergoedt ambulante zorg en hospitalisatiekosten 365 dagen per jaar: twee 100% complementaire waarborgen. Het is een verzekeringsplan voor gezondheidszorg, flexibel en op maat, dat alle medische kosten van de werknemers dekt. Bovendien omvat de dekking van ambulante kosten ook experimentele geneesmiddelen en behandelingen van zware en langdurige ziekten buiten een hospitalisatie. 


Het aanbod is als product niet alleen innovatief maar ook het basisproces wordt volledig digitaal end-to-end gestuurd. Medical Plan voorziet echt in alles.

Interview in Z-Insurance op Kanaal Z

Meer weten over Allianz Medical Plan? Bekijk hieronder het interview in Z-Insurance op kanaal Z. ​

​​


Perscontact

Naam:

Paul Möller

Telefoon:

+31 (0)88 577 11 06

E-mailadres:

paul.moller@allianz.nl

​​