Persbericht

Touring Glass tekent samenwerkingsakkoord met Allianz

Touring Glass

Schelle/Brussel, 21 april 2015

Opnieuw kiest toonaangevende autoverzekeraar voor Touring Glass

Autoglasspecialist Touring Glass wordt een erkend partner van verzekeringsmaatschappij Allianz. De samenwerking houdt in dat Allianz-klanten voortaan ook bij Touring Glass terecht kunnen in geval van een sterretje, barst of gebroken autoruit. De herstelling kan plaatsvinden in een van de dertien Touring Glass-vestigingen. Klanten die tijd willen besparen, kunnen een beroep doen op het mobiele interventieteam van Touring Glass, dat klanten thuis of op het werk bezoekt. Indien de klant verzekerd is tegen glasbreuk, betaalt Allianz de factuur rechtstreeks aan Touring Glass zonder enige tussenkomst van de verzekerde. Uiteraard met een levenslange garantie op de geleverde herstelling.

Allianz is wereldwijd marktleider in BOAR- en autoverzekeringen en heeft ook in Leven en Asset Management een leidende positie. Wereldwijd bedient Allianz ruim 85 miljoen klanten. In België werkt Allianz nauw samen met onafhankelijke professionele verzekeringsmakelaars.

Stefaan Stroobants, Head of Technical Claims Management Benelux bij Allianz Benelux: “Wij zoeken continu naar mogelijkheden om onze dienstverlening aan onze klanten en makelaars te verbeteren. Deze samenwerking past daar naadloos in. Het biedt meer gemak voor onze klanten en biedt de makelaar keuze in zijn advisering.”

“We zijn heel trots op de samenwerking met verzekeringsgigant Allianz”, zegt Xavier de Buck, CEO van Touring Glass. “Allianz is een belangrijke verzekeraar in de Belgische markt. Dankzij onze professionele kwaliteit van dienstverlening, hoge tevredenheidscijfers, voordelige prijzen en klantgerichte oplossingen bieden we nu ook de klanten van Allianz een glashelder alternatief. Glasbreuk wordt standaard in de mini-omnium- en omniumcontracten van Allianz opgenomen, waardoor elke interventie deel uitmaakt van de gepersonaliseerde dienstverlening en de klant door onze vakmensen snel uit de nood wordt geholpen.”

Noot voor de redactie

Over Touring Glass

Touring Glass is gespecialiseerd in het herstellen en vervangen van glas voor auto's, bestelwagens, vrachtwagens. Het bedrijf levert een snelle, kwalitatieve en efficiënte dienstverlening tegen zeer voordelige prijzen voor onder meer verzekerings- en leasemaatschappijen, fleetowners en particulieren. Alle interventies voert Touring Glass uit met competentie, uitmuntendheid, kwaliteit en respect voor het milieu. Touring Glass is 24x7 telefonisch bereikbaar op 0800/95.555. Voor meer informatie: www.touringglass.be

Over Allianz Benelux

Allianz Benelux is onderdeel van Allianz Group, de grootste schadeverzekeraar van de wereld. Via de makelaars in verzekeringen biedt Allianz in België een brede waaier producten en diensten voor particulieren, zelfstandigen, KMO’s en grote ondernemingen in verzekeringen BOAR en Leven (Voorzorg en Beleggingen). Allianz bedient meer dan 900.000 klanten in België en Luxemburg, heeft ruim 1.000 medewerkers en 2,7 miljard euro bruto premie.

Perscontact

Naam:

Paul Möller

Telefoon:

+31 (0)88 577 11 06

E-mailadres:

paul.moller@allianz.nl