Persbericht

Allianz lanceert vernieuwende waarborg in woonverzekering.

Allianz lanceert vernieuwende waarborg in woonverzekering.Brussel, 28 februari 2014

 

De woonverzekering Home Plan Xpert van Allianz wordt uitgebreid met een vernieuwende waarborg: 3 jaar extra garantie op groot elektro.

Deze garantie komt bovenop de fabrieksgarantie van 2 jaar. Een unieke waarborg die volledig nieuw is op de verzekeringsmarkt en een vernieuwing betekent in de woonverzekering.

De waarborg is van toepassing op groot elektro van minstens 400 euro en geldt voor volgende toestellen: kookplaten, ovens, micro-ovens, vaatwassers, wasmachines, droogkasten, dampkappen, koelkasten en diepvriezers.

Deze unieke waarborg werd door de zustermaatschappij Allianz Global Assistance ontwikkeld. Zij zullen instaan voor de dienstverlening indien een panne aan één van de toestellen optreedt. De dienstverlening omvat:

  • Permanente bereikbaarheid van Allianz Global Assistance en de erkende herstellers
  • Gratis schadebestek en herstelling (zonder franchise)
  • Terugbetaling bij totaal verlies (aankoopwaarde -10% slijtage per jaar)

Deze unieke waarborg is niet alleen geldig voor alle nieuwe contracten Home Plan Xpert, ook alle bestaande contracten Home Plan Xpert kunnen van deze extra garantie genieten.

Met deze nieuwe waarborg wil Allianz zich verder onderscheiden in de markt van schadeverzekeringen voor particulieren.

Noot voor de redactie

Wie is Allianz?

Allianz is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening, met een aanwezigheid in meer dan 70 landen en meer dan 144.000 medewerkers in dienst van 78 miljoen klanten.

In België is Allianz een belangrijke marktspeler in verzekeringen BOAR en Leven (Voorzorg en Beleggingen). Via de makelaars in verzekeringen biedt Allianz er een brede waaier diensten voor particulieren, zelfstandigen, KMO’s en grote ondernemingen.

Perscontact

Naam:

Paul Möller

Telefoon:

+31 (0)88 577 11 06

E-mailadres:

paul.moller@allianz.nl