Allianz in België

Allianz in België

Allianz in België

In België is Allianz een belangrijke speler op de markt voor verzekeringen en financiële dienstverlening. Allianz biedt een volledige waaier van producten en diensten in Schadeverzekeringen en Leven voor zowel particulieren, zelfstandigen, kmo’s als grote ondernemingen.

In België heeft Allianz ervoor gekozen om zijn producten en diensten exclusief via de onafhankelijke professionele makelaars aan te bieden. Deze expert in verzekeringen en beleggingen is de schakel tussen de klanten en onze maatschappij.

Allianz heeft in België meer dan 1.000 medewerkers en is een filiaal van Allianz Group, wereldleider in verzekeringen en activabeheer

Je bent klant en zoekt een makelaar?

Zoek een makelaar

Allianz verdeelt haar producten in België via de onafhankelijke professionele makelaar. Deze expert in verzekeringen en beleggingen is de schakel tussen jou en onze maatschappij.

"Verzekeringen zijn een complexe materie. Gelukkig is er je makelaar in verzekeringen. Zijn kennis van zaken helpt je om de juiste keuzes te maken. Ga daarom langs bij een specialist die het ruime aanbod aan verzekeringen overzichtelijk aan je kan uitleggen. Als professioneel en onafhankelijk tussenpersoon is je makelaar in verzekeringen de ideale partner om je hierin te begeleiden, ook bij toekomstige veranderingen in je leven." www.brocom.be