Je bent makelaar

Je bent makelaar en wilt met Allianz samenwerken?

Je bent makelaar

Allianz verdeelt haar producten in België via de onafhankelijke professionele makelaar. Als expert in verzekeringen en beleggingen, ben je de perfecte schakel tussen de klant en onze maatschappij.

Als makelaar ben je onze bevoorrechte partner. We ondersteunen je in jouw business met tal van opleidingen en praktische tools, zowel in BOAR als in Beleggingen en Voorzorg.

Om onze samenwerking te vergemakkelijken en te structureren is er Prolink net, ons extranet, voorbehouden voor de professionele onafhankelijke makelaars die samenwerken met Allianz. Toegang krijg je al dan niet via Portima. Aan jou de keuze.

Basisrichtlijnen voor veilig internetgebruik (dd 2010)

Ben je startend verzekeringsmakelaar?

Samenwerken met Allianz

In België is Allianz één van de belangrijke spelers op de markt voor verzekeringen en financiële dienstverlening.

Allianz biedt een volledige waaier van producten en diensten BOAR (Brand, Ongevallen, Allerlei risico's) en Leven (Voorzorg en Beleggingen) aan particulieren, zelfstandigen, KMO's en grote ondernemingen.

De maatschappij heeft meer dan 1.000 medewerkers in België en is een filiaal van de Allianz Groep, wereldleider in verzekeringen en activabeheer.

Allianz is een solide, betrouwbare en rendabele partner. Allianz heeft een Standard & Poor’s AA-rating, kent een hoge solvabiliteitsratio en houdt een voorzichtig beleggingsbeleid aan.

Daar waar andere maatschappijen een beleid van bankverzekering en multidistributie voeren, heeft Allianz in België resoluut gekozen om haar producten te verdelen via de onafhankelijke professionele makelaar.

Wij blijven sterk geloven in de toekomst van de makelarij en stellen dan ook alles in het werk om onze partnermakelaars te ondersteunen met een performante commerciële en operationele organisatie, vooruitstrevende tools, tal van opleidingen,…

Wil je samenwerken met Allianz? Stuur een mailtje naar ons Commercieel Secretariaat.

Samenwerken met Allianz

Je bent een professionele makelaar en wenst actief samen te werken met Allianz of je werkt al actief met Allianz maar je bent nog niet aangesloten op ons extranet.

Contacteer ons